onsdag den 26. august 2009

Instrukser

BORDDANS

Omkring et trebent bord (sybord) sætter tre eller fire mennesker sig. Lyset slukkes eller dæmpes, og man lægger hænderne således på bordpladen, at fingerspidserne fra den ene til den anden deltager når hinanden. Med andre ord, man danner en kæde med fingrene. Man må vogte sig for ikke at lægge hele håndfladen på bordet, men kun fingerspidserne må berøre det og kun ganske varsomt. Deltagerne må være absolut alvorlige, og der må være stilhed og ro overalt.

- fra Den gamle danske Cyprianus (formodentlig første gang i Norden: 1771)


SOMMERLIV

Lad Dem ikke, ved et besøg hos Venner, der ejer en rosenomslynget Villa - selv om De kommer fra den hede By - henrive til saa megen Begejstring, at De straks køber en Grund for at bygge et lignende Sommerhjem.

- Emma Gad, Slaa fremfor alt ikke børn, når fremmede er til stede


PAINTING FOR A BROKEN SEWING MACHINE

Place a broken sewing machine in
a glass tank ten or twenty times
larger than the machine. Once a year
on a snowy evening, place the tank
in the town square and have everyone
throw stones at it.

1961 winter

- Yoko Ono, Grapefruit


CIRKELFLETNING FOR 8 PERSONER

Person 1 med peberkornshår fletter hår på person 1 med lokket hår, som fletter hår på person 1 med stridt og glat hår, som fletter hår på person 1 med kommunefarve hår, som fletter hår på person 2 med peberkornshår, som fletter hår på person 2 med stridt og glat hår, som fletter hår på person 2 med kommunefarvet hår, som fletter hår på person 1 med peberkornshår.

- Mette Moestrup, Kingsize 2006


- kom gerne med flere eksempler