fredag den 1. juni 2012

DAGBOG FRA EN AFTENBetonfeminist, cementfeminist, platinfeminist, krystalfeminist og også feminister af vand.

Kødfeminist, en feminist af ribs, en ikke-begærlig person, en u-begæret gående i det offentlige rum, en krystalfeminist, en.

Linoleumsfeminist, og feminister i brændingen, feministerne, de små cigaretmærker på køkkenbordet, i hudlyset om morgenen, en hamster.

Feminister i min fars fars fars fars hvide hus, nede i kælderen, i saunaen, feminister af tåge, feminister af den høje klint foran havet, en enkelt blå blomst der blæser hårdt i vinden, er jeg en uvasket t-shirt i dig, en feminist af sølvglimmer i spyttet, af flydende, bag mit buttede ydre, en valmuefeminist, en skrubtudsefeminist, en skumring over sommerhusområdet, feminist, klokken er 22 og mørket breder sig over hospitalet og parkanlægget, lyshåret, en sort notesbog, fællestuen er tømt.

Vodkafeminist, cowboyfeminist, t-bone steakfeminist, fredagsbarsfeminist og også mørket på baren, det er fredag kl er 22 og mørket har bredt sig til bag øjnene, man mærker dem tydeligt i øjenhulerne.  Ørkenfeminist,pigmentfeminist, rettelak, der findes blomsterhandlere, benfeminist, knoglefeminist, bruskfeminist, blodfeminist, en feminist af tørret skinke, af tørret håb, af lipgloss og arbejder jeg virkelig stadig på en kaffebar, knalder jeg virkelig stadig tilfældige, det er fredag, mørket har bredt sig, han er ren, han har været i bad, han savner sin hund, krystal, amfetamin, nej, pizza, roser. Min hvide creme.

Lipgloss og arbejde, en krystalfeminist, en drik, en drink, en bryg, en baldret person med et lille ansigt, en pik med et lille ansigt, hvert sår, rift, whatever, som et nyopstået lille ansigt der taler og taler som en sindssyg på film, i gummicellen, hver en hudafskrabning som endnu et nyt afsindigt rablende ansigt til samlingen, hvide som ben, stige ud af toget ved min mors hus, det lugter utungt af jern fra skoven. Jeg er et nej, lakeret til uigenkendelighed og glimmer, lutter begavelse og nejen, min velopdragenhed er stærk.

Plastiknoglefeminist, sulfitfeminist, sulfat, fedtstofsfeminist og lovehandlefeminist og feminister af cola, af sirup og pot og stegt kylling i kasserollen med fløde på en solbeskinnet ø i det blåmalede køkken, i det køkkenblå, prostitutionsfeminist i den helt forkertes hånd, i den helt forkertes krop, et af de områder / dage, ved havet, den lille gangsti langs bådene, der vipper, som villaer, som et overgreb der ikke er et et overgreb, men en person der stønner ind i en andens persons mindreårige hals mens en tredje person kører som en maskine ned over den første persons penis, med det robotiske over sig, med robottens umådelige melankoli.

Flodfeminist, stålfeminist, glasfeminist, geraniumfeminist, også det, ja, røde minder som blomster og aldrig aldrig havet igen, en af de få ting du altid har båret med dig, du kigger rundt, kan du ikke se det, en kop, en ske, din amulet er en spegepølsemad på hvidt brød, med masser af smør.

Spritfeminist, blækfeminist, damp fra engen, pub crawl, dem på cyklerne / dig, du, dit indsprittede ansigt / sprittusen, billard, skomager, uldfeminist, lakfeminist, ølkrus og toastfeminist, rent mættet fedstof, den røde port, pebermyntechokolader, psykologen er klædt fra top til tå i rødt, selv hendes filtede sutsko er røde, selv hendes koralhalskæde med dens signal om dannelse, nipset i vindueskarmen, buddhistiske symboler, det er fredag, mørket har bredt sig til hendes konsultation / stue, hvad skal man sige, du er grøn som en stuebregne, du er en utrolig dårlig psykolog.

Pomfritter, bumselagen stramt spændt ud over panden, sprit så rent som stjernerne i eventyr, hjernen rør på sig som en alien, som et reagensglasbarn, som et lusseæg, til nøds: stjerner, flere og flere, karlsvognen og Cassiopeia, til nøds: love love happy happy love, til nøds: sæden springer ud over min fisse som en lille flok utroligt glade får i biblen. Mælkebøtteanvisninger / parken med vattæppelugt i sig over sig, betændt som en hvid intethed i en science fiction film, hvor en skuespiller møder sig selv og konverserer dér, som en jordbærkages glans, som en flytning, som et slag, en hel dag i computerspillet, havregrynslillebror, jeg svulmer som en metallic, en kop kaffe to go, som avocadebådens smil henover sushien, som en orange, sol blod, som store røde buske der begynder at springe ud i parken, kling klang.

Det her er en tekst, jeg skrev forleden, men som ikke passer ind nogen steder i det, jeg ellers arbejder på. Så nu står den her.