mandag den 10. august 2015

Bøger, der kommer

Nu starter bogsæson igen, og den er helt vild. Her kommer titler bare fra UGEN DER KOMMER. Wow. Yo whats up, uge 33! Her er de bøger, jeg skal læse: < 3


Caspar Eric: Nike (Gyldendal, 13. aug)
Caspar Erics anden bog er ét lang digt om at være født med cerebral parese, skrevet i Erics markante poppede, humoristiske og smertefulde stil. Det skal nok blive stort.Ida Holmegaard: Emma Emma (Gladiator, 13. aug)
Ida Holmegaard, som har gået på Forfatterskolen debuterer på Forlaget Gladiator med romanen Emma Emma om en evig sommer og teenagelove. Holmegaard hører til, tror jeg, det litterære crew der bl.a. tæller Lea Løppenthin, Pernille Ab-del Dayem og Liv Sejrbo Lidegaard, som alle sammen interesserer sig for fællesskab og vejret og hypersansning og temperaturskift! Rikke Villadsen & Bjørn Rasmussen: 9 piger - Hesten (Gladiator, 14. aug)
Villadsen og Rasmussens anden installation i den tegnede serie om piger, der ikke har det nemt i en dyster verden, hvor der åbenbart er en dreng der drikker te på en meget snobbet måde, og pigen hedder Skillingen. Lover godt.Aase Berg: Hackers (Bonniers, 14. aug)
Så er der nyt fra Sverige. Aase Bergs digtsamling Hackers med det fab cover beskrives af forlaget, som en bog, der handler om veje ud af kvindefælden, om voldsom list og hvordan man fucker systemet op indefra. Listen to this fra pressematerialet: "I magen på den trojanske hästan sammangaddar sig amasoner, hackers, stalkers, parasiter, horor, haggor. De förlåter inte. De glömmer aldrig. De krossar det okrossbara. Se det här som et hot: De är Här."
Venlig hilsen foreningen fra Læs på svensk nu!


Ursula Scavenius: Fjer (Basilisk, 14. aug)

Tidligere forfatterskole elev Ursula Scavenius debuterer med digtsamlingen Fjer, som jeg glæder mig til at læse. Mit bud er at den er intenst følsom og at der noget om metal.

C U !